Algemene voorwaarden wholesale:

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Droomdeurtjes en de afnemer. Het accepteren van een aanbieding en/of het plaatsen van een bestelling houdt in dat de afnemer de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. In deze algemene voorwaarden zijn de meest voorkomende situaties beschreven. Indien zich een situatie tussen Droomdeurtjes en de afnemer voordoet die niet in deze algemene voorwaarden beschreven is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. Droomdeurtjes heeft het recht om haar algemene voorwaarden op elk ogenblik aan te passen.

Droomdeurtjes is een uniek concept met een geregistreerde merknaam, die als zodanig niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt mag worden door derden. Het is niet toegestaan om producten die niet bij Droomdeurtjes zijn ingekocht, en onder de noemer Droomdeurtjes vallen, aan te bieden via verschillende verkoopkanalen met de naam Droomdeurtjes of de suggestie dat het artikel bij een Droomdeurtje hoort. 

Prijzen en aanbiedingen
Alle prijzen op www.droomdeurtjeswholesale.nl zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Voor onze Belgische afnemers en afnemers uit de overige EU landen wordt m.b.t. de BTW het 0%- tarief toegepast. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Droomdeurtjes bevoegd de prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigen. Afnemers kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden. Droomdeurtjes kan niet aan prijzen of aanbiedingen gehouden worden als de afnemer redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de prijs of aanbieding, ofwel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

Verkoopprijs & groepsaankopen
Het is niet toegestaan om de Droomdeurtjes en accessoires onder de geldende adviesprijs te verkopen. Deze adviesprijzen staan vermeld op www.droomdeurtjeswholesale.nl. Ook is het niet toegestaan om producten van het merk Droomdeurtjes aan te bieden in een groepsaankoop

Personaliseren
Het is niet toegestaan om de Droomdeurtjes en accessoires te personaliseren. Deze dienen in de originele staat en verpakking te worden verkocht.                                                                                                                                   

Bestelproces & betalingsmogelijkheden
Indien u graag wederverkoper van de Droomdeurtjes wilt worden, maken wij een account voor u aan en sturen wij u de persoonlijke inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op uw persoonlijke account via onze website voor resellers www.droomdeurtjeswholesale.nl en uw bestelling plaatsen. De bestelling kan direct worden afgerekend in een beveiligde betaalomgeving met IDEAL, Bancontact, Sofortbanking of Creditcard. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u direct een factuur en orderbevestiging per email. 

Verzendkosten
De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen € 6,95 bij reguliere pakketten tot 10 kg. De verzendkosten voor België bedragen € 8,99 voor reguliere pakketten tot 10 kg. Voor zwaardere pakketten worden afspraken op maat gemaakt. De verzendkosten zijn hierbij afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket. Voor zendingen naar overige landen worden afspraken op maat met onze afnemers gemaakt.

Leveringen
Elk Droomdeurtje wordt met de hand op bestelling gemaakt. Droomdeurtjes streeft er naar om alle bestellingen binnen 3-7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden naar het door u opgegeven adres. Droomdeurtjes is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. Droomdeurtjes is niet aansprakelijk voor vertragingen en schade die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal Droomdeurtjes u hiervan per email op de hoogte stellen. Droomdeurtjes heeft haar bestelproces met veel zorg ingericht. Uw bestelling wordt dan ook met de grootste zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen te melden.

Reclamatie & Retourneren
Kwaliteit staat bij Droomdeurtjes hoog in het vaandel. Onze producten zijn exclusief en met de grootste zorg samengesteld. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier zo snel mogelijk per email van op de hoogte te stellen. Droomdeurtjes probeert eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de afnemer en op de best mogelijke manier op te lossen.

Indien er binnen 7 dagen door Droomdeurtjes geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Droomdeurtjes er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

De afnemer heeft het recht de door Droomdeurtjes geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient de afnemer zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. De afnemer zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te houden.

De artikelen kunnen binnen de zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. De afnemer is hierbij zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Droomdeurtjes de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. Wanneer de door Droomdeurtjes afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, geldt de koop als geaccepteerd. 

Aansprakelijkheid
Iedere aansprakelijkheid van Droomdeurtjes, van het personeel en de producten van Droomdeurtjes voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, wordt uitgesloten. Droomdeurtjes is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt. Droomdeurtjes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Droomdeurtjes.

De aansprakelijkheid van Droomdeurtjes is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel.

Overige bepalingen
Wanneer de producten in een webshop worden aangeboden, dient duidelijk de naam Droomdeurtjes te worden vermeld. De Droomdeurtjes en accessoires kunnen per stuk worden ingekocht voor een minimum orderbedrag van € 75,-. 

Het is niet toegestaan om onze producten onder de geldende verkoopprijs (die is vermeld op www.droomdeurtjeswholesale.nl) aan te bieden en/of  te verkopen. 

Privacy
Droomdeurtjes respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.

Auteursrecht
Op alle communicatie en publicaties van Droomdeurtjes rust auteursrecht. Niets van deze website mag worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Droomdeurtjes. Op geen enkele wijze kunnen bezoekers en gebruikers rechten ontlenen aan de op de website www.droomdeurtjes.nl of www.droomdeurtjeswholesale.nl aangeboden informatie.
 
Toepasselijk recht
Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Bedrijfsgegevens
Droomdeurtjes
Contact: info@droomdeurtjes.nl
KvK: 66333857 | BTW-nummer: NL856499298B01

 

© 2016 - 2023 www.droomdeurtjeswholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel