Leveringen
Droomdeurtjes streeft er naar om alle bestellingen binnen 3-7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden  naar het door u opgegeven adres. Droomdeurtjes is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. Droomdeurtjes is niet aansprakelijk voor vertragingen en schade die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal Droomdeurtjes u hiervan per email op de hoogte stellen. 

Droomdeurtjes heeft haar bestelproces met veel zorg ingericht. Uw bestelling wordt dan ook met de grootste zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen te melden.

Verzendkosten
De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen € 6,95 bij reguliere pakketten tot 10 kg. De verzendkosten voor België bedragen € 8,99 voor reguliere pakketten tot 10 kg. Voor zwaardere pakketten worden afspraken op maat gemaakt. De verzendkosten zijn hierbij afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket.

Voor zendingen naar overige landen worden afspraken op maat met onze afnemers gemaakt. 

© 2016 - 2023 www.droomdeurtjeswholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel